Cazier Fiscal Online

Bine ai venit la serviciul nostru de eliberare a cazierului fiscal online, unde poți obține rapid și eficient certificatul fiscal de care ai nevoie. Indiferent dacă ești o persoană fizică sau juridică, trebuie să știi că acum poți accesa cazierul fiscal în mod electronic, fără a fi nevoie să te deplasezi fizic la ANAF sau la alt organ fiscal.

Procedura fiscală privind codul fiscal poate părea complicată, dar noi simplificăm totul pentru tine. Prin depunerea cererii online, vei obține certificatul de cazier fiscal rapid și fără bătăi de cap. De la administrarea fiscală la eliberarea certificatului de cazier fiscal online, totul este mai simplu și mai accesibil acum.

Atenție serviciu contra cost ! Tarif de bază de la 250 RON.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cazier Fiscal - Step 1 of 5
Persoana Fizica sau Juridica
Eliberarea Cazierului Fiscal poate dura intre 1 si 3 zile lucrătoare

Fără deplasări la ghiseu

Alte Servicii Disponibile pe Site

Pe lângă Cazierul Fiscal Online, platforma noastră oferă o gamă variată de servicii digitale, concepute pentru a vă economisi timp și efort:

Cazier Judiciar

Accesați rapid și fără bătăi de cap cazierul judiciar. Procesul nostru simplificat vă ajută să obțineți documentul necesar în doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să vă deplasați.
Aplică Acum

Cazier Auto

Aveți nevoie de un istoric complet și actualizat al dumneavoastră? Serviciul nostru de Cazier Auto Online vă oferă toate informațiile necesare.
Aplică Acum

Cazier Fiscal

Specializat în furnizarea rapidă a cazierului fiscal, acest serviciu vă scutește de drumurile la instituțiile statului și vă oferă informațiile dorite direct și sigur, online.
Aplică Acum

Ce este un cazier fiscal și cum poți obține unul?

Definiția și importanța cazierului fiscal

Cazierul fiscal este un registru oficial în care sunt înregistrate informații relevante privind impozitele, taxele și alte obligații fiscale ale unui contribuabil. Este un instrument esențial folosit de Administrația Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru monitorizarea situației fiscale a contribuabililor.

Procesul de obținere a cazierului fiscal online

În prezent, obținerea cazierului fiscal online este un proces simplificat și eficient. Prin intermediul platformelor digitale eghiseul.ro, poți solicita și primi rapid certificatul fiscal fără a fi nevoie să te deplasezi fizic la sediile instituțiilor fiscale.

Informații necesare pentru solicitarea unui cazier fiscal

Pentru a obține cazierul fiscal, vei avea nevoie de anumite documente personale, printre care actul de identitate, datele de identificare fiscală și alte informații relevante care să permită autorităților să genereze certificatul fiscal în numele tău.

Termenele implicate în eliberarea cazierului fiscal pentru persoanele fizice

Termenul de eliberare a cazierului fiscal poate varia între 1 și 3 zile lucrătoare în funcție de volumul de solicitări și de complexitatea procesului de verificare a datelor. Este recomandat să verifici termenele de prelucrare a cererii tale și să acorzi atenție eventualelor solicitări suplimentare de informații.

Beneficiile Serviciilor Noastre

De ce să alegeți serviciul nostru cazier fiscal online?

La eGhiseul.ro, vă punem la dispoziție o metodă rapidă, securizată și eficientă de eliberare cazier fiscal online. Explorați în continuare beneficiile unice și particularitățile care ne fac să ieșim în evidență.

Demers Ușor

Procedură 100% online, fără deplasări și cozi.

Promptitudine

Timpi de procesare rapizi, de obicei în 1-2 zile lucrătoare.

Tranzacție securizată

Plată securizată prin mijloace bancare sigure.

Asistență Client

Asistență dedicată pentru orice nelămurire.

De ce ai nevoie de Cazierul Fiscal Online?

Cazierul fiscal este un document oficial emis de autoritățile fiscale care atestă situația fiscală a unei persoane sau a unei entități juridice. Acesta reflectă istoricul fiscal al persoanei sau entității, inclusiv eventualele datorii fiscale, sancțiuni și alte informații relevante. Obținerea cazierului fiscal este esențială în diverse situații, cum ar fi:

Înregistrarea unei firme noi

Pentru a înregistra o nouă firmă, este obligatoriu să demonstrezi că atât tu, cât și eventualii asociați, aveți o situație fiscală curată. Cazierul fiscal oferă această garanție, facilitând procesul de înregistrare și asigurându-te că nu există impedimente legale.

Participarea la licitații publice

În cadrul licitațiilor publice, este necesar să demonstrezi că ai o bună conduită fiscală. Cazierul fiscal este un document indispensabil care confirmă că nu ai datorii sau sancțiuni fiscale, oferindu-ți credibilitate și șanse sporite de succes.

Obținerea unor autorizații sau avize

Pentru a obține diverse autorizații sau avize necesare desfășurării activităților economice, este adesea cerut cazierul fiscal. Acesta asigură autoritățile că persoana sau entitatea solicitantă respectă legislația fiscală în vigoare.

Numirea în funcție

Pentru numirea în anumite funcții, atât în sectorul public, cât și în cel privat, se solicită cazierul fiscal pentru a verifica integritatea și conformitatea fiscală a persoanei numite.

Înființarea Fundației

Pentru a înființa o fundație sau o organizație non-profit, este necesar să prezinți cazierul fiscal, atât al fondatorilor, cât și al entității, pentru a demonstra că aceștia nu au datorii sau probleme fiscale.

Angajarea în anumite funcții publice sau private

Anumite funcții publice sau private cer verificarea situației fiscale a candidaților. Cazierul fiscal este esențial pentru a demonstra integritatea și respectarea obligațiilor fiscale, condiție necesară pentru ocuparea acestor poziții.

Verificare Stare Cazier

Verificarea periodică a cazierului fiscal poate fi utilă pentru a te asigura că situația ta fiscală este în ordine și pentru a identifica eventualele probleme care pot apărea, astfel încât să le poți rezolva în timp util.

Accesare Fonduri

Pentru a accesa fonduri europene sau alte tipuri de finanțări, este adesea necesar să prezinți cazierul fiscal. Acesta asigură finanțatorii că beneficiarul are o conduită fiscală corectă și că îndeplinește toate cerințele legale.

Interacțiunea cu Banca

Când soliciți un credit sau alte produse financiare de la bancă, cazierul fiscal este un document important care poate influența decizia instituției financiare. Un cazier fiscal curat poate îmbunătăți șansele de a obține condiții favorabile.

Informare și ASOCIAT/ASOCIAȚIE

Pentru asociați sau asociații, cazierul fiscal poate fi necesar pentru a evalua situația fiscală a membrilor și pentru a asigura transparența și legalitatea operațiunilor efectuate de entitate.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri despre serviciile oferite pe platforma eghiseul.ro

Lazarus Antoanela
Lazarus Antoanela
2024-05-08
Recomand cu încredere! Sunt foarte serioși și profesioniști, primit, comunicativi! Mulțumesc!
Stefan Maran
Stefan Maran
2024-04-24
Am solicitat cazier rutier ,care de obicei îl primești în ultima zi dim cele 5 maxim. L-am primit în cel mult o oră de la depunerea cererii. Foarte prompt! Mulțumesc!!!
pop cristian
pop cristian
2024-04-24
Am solicitat ajutor in eliberarea unui cazier judiciar si serviciul a fost prompt, comunicarea excelenta si livrarea rapidă! Recomand cu încredere!
Viorel Popescu
Viorel Popescu
2024-04-24
Foarte prompți, am avut nevoie de un extras de carte funciară, pe care l am primit foarte repede.
Iulia Miklos
Iulia Miklos
2024-04-21
Sunt foarte multumita de experienta: site usor de folosit, informatii complete, rapiditate, transparenta, servicii cu clientul extraordinare. Am avut nevoie de cazierul tradus in limba engleza, in sistem de urgenta. Traducerea in limba engleza si formatul documentului tradus au fost facute in mod profesional. Tot procesul a durat 2 zile si documentul a fost ulterior acceptat de ambasada Sud Africana fara probleme. Pretul este intradevar cam ridicat, dar atunci cand ai nevoie urgent de un document de genul, merita.

Întrebări Frecvente

Cazierul fiscal este un document emis de autoritățile fiscale care atestă situația fiscală a unei persoane fizice sau juridice. Acesta conține informații despre eventualele restanțe, amenzi sau alte obligații fiscale restante.

Cazierul fiscal poate fi solicitat în diverse situații, precum angajări, licitații publice, obținerea unor autorizații sau înființarea unei firme. Multe instituții și companii cer prezentarea cazierului fiscal pentru a verifica corectitudinea situației fiscale.

Pe site-ul nostru, completați un formular simplu cu datele dumneavoastră de identificare. Ulterior, urmați pașii de plată securizată, după care veți primi cazierul fiscal în format electronic (scanat) sau la trimis la adresa dvs. prin Fan Courier.

Dа, informațiile dumneavoastră sunt complet securizate. Folosim cele mai înalte standarde de criptare pentru a proteja datele clienților noștri.

Durata de valabilitate diferă în funcție de instituția care îl solicită, însă de obicei este valabil între 30 zile de la data emiterii.

Puteți plăti prin transfer bancar, card bancar sau alte portofele electronice populare precum Android Wallet, Apple Pay etc.