Extras de Carte Funciara Online

Acum puteți solicita Extrasul de Carte Funciară în mod convenabil și rapid, direct de la dumneavoastră acasă. Cu serviciul nostru „Prioritate, garantăm livrarea documentului în cel mult 30 de minute, fie că optați pentru primirea acestuia prin WhatsApp sau email. Înțelegem importanța fiecărui moment atunci când vine vorba de informații cadastrale vitale, de aceea ne dedicăm să vă oferim un serviciu eficient și de încredere. Indiferent de situația dumneavoastră, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi informațiile necesare rapid și fără bătăi de cap.

Obține ușor Extrasul de Carte Funciară

Completează Informațiile

Scrie numărul de identificare al imobilului și detaliile personale necesare pentru inițierea solicitării.

Verificăm și Procesăm

Analizăm solicitarea în detaliu și procesăm cererea pentru a extrage informațiile actualizate din baza de date a ANCPI/OCPI.

Documentul Tău, Livrat Cum Dorești

Primești Extrasul de Carte Funciară în format electronic, fie prin email, fie direct pe WhatsApp, conform alegerii tale.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Completează acum!

Acordați atenție sporită la completare !
Acestea sunt exemple de numere de carte funciară; cf-ul se va elibera doar pe unul dintre numerele introduse. Dacă dorește mai multe, va trebui să aplice pentru fiecare în parte.
Nu știi Numărul de Carte Funciară? 

Date de contact și facturare

Doresc Factura pe Firmă
Doresc Certificatul și pe Whatsapp
Fără această opțiune, certificatul se trimite doar pe email.
Am acceptat termenii și condițiile
0,00 RON

Livrare Instant

Obțineți Extrasul de Carte Funciară în cel mai scurt timp posibil. Ne angajăm să procesăm și să trimitem documentele necesare în cel mai rapid mod, direct prin email și WhatsApp.

Autenticitate Verificabilă

Fiecare Extras de Carte Funciară furnizat este un document oficial și autentic, emis de către ANCPI/OCPI, care poate fi verificat pentru autenticitate pe platforma ANCPI.

Preț Transparent

Vă oferim un tarif transparent pentru serviciul de obținere a Extrasului de Carte Funciară, care include taxa ANCPI, fără costuri ascunse sau suplimentare.

Eliberare Rapidă a Extrasului de Carte Funciară Online

Accesați cu ușurință Extrasul de Carte Funciară online, având la îndemână cel puțin două dintre următoarele informații:

sau folosind IDENTIFICATORUL ELECTRONIC.:

Notă importantă:
Dacă nu dețineți niciunul dintre acești identificatori, vă invităm să contactați oficiul de cadastru și publicitate imobiliară responsabil de imobil pentru a obține datele necesare utilizând adresa poștală a proprietății.”

extras-de-carte-funciara

Verifică Autenticitatea Extrasului

Dorești să te asiguri că informațiile sunt actuale și corecte? Utilizează butonul de mai jos pentru a accesa sistemul de verificare rapid și ușor.

Listă prețuri

Extras de plan cadastral

58
00
RON + TVA
 • Taxa ANCPI inclusă
 • Procesare urgentă +19.00 RON + TVA
 • Certificat emis de ANCPI verificabil online
 • Notificări gratuite prin WhatsApp și email despre progresul comenzii.
 • Factură electronică disponibilă după procesare.
 • Asistență client online.

Extras de carte funciară

58
00
RON + TVA
 • Taxa ANCPI inclusă
 • Procesare urgentă +19.00 RON + TVA
 • Certificat emis de ANCPI verificabil online
 • Notificări gratuite prin WhatsApp și email despre progresul comenzii.
 • Factură electronică disponibilă după procesare.
 • Asistență client online.
Popular

Ce spun clienți noștri

Marina Morlocan
Marina Morlocan
Elveția
Read More
Sunt foarte mulțumita de serviciile primite, foarte rapide, cu costuri rezonabile și disponibilitate imediată în caz de nevoie de către angajații companiei. Produsul a fost trimis în Elveția și a fost livrat în condiții de siguranță, datorită serviciilor oferite de companie în ceea ce privește produsul. Multumesc din nou.
Boanță Cristina
Boanță Cristina
Germania
Read More
Un site foarte ușor de accesat si de înțeles, pret acceptabil, oameni amabili și profesioniști. Cazierul tradus în engleză a ajuns la mine mai repede decât ma așteptam. Mulțumesc echipei! Recomand cu drag!
Raluca Mariana Arhip
Raluca Mariana Arhip
Irlanda
Read More
Profesionalism și promptitudine recomand !
Sas Adrian
Sas Adrian
Belgia
Read More
Servicii excelente și de mare ajutor pentru cei din străinătate.
Previous
Next

Întrebări Frecvente Despre Extrasul de Carte Funciară

Extrasul de Carte Funciară este un document oficial care detaliază situația juridică, tehnică și economică a unui imobil. Acesta include identificare imobilului prin numărul de carte funciară, numărul cadastral și cel topografic, dimensiunea și modul de utilizare a proprietății, identitatea proprietarilor și actele care justifică proprietatea, precum și orice grevări asociate imobilului. Pentru a-l obține online, este suficient să furnizați numărul de carte funciară și/sau numărul cadastral.

Extrasul de Carte Funciară este valabil în momentul eliberării sale și reflectă situația actuală a imobilului la acel moment. Totuși, deoarece proprietățile pot suferi schimbări, recomandăm actualizarea acestuia ori de câte ori se fac noi tranzacții sau modificări. Pentru scopuri informative, un extras este considerat „actual” dacă a fost eliberat în ultimele 30 de zile, iar pentru tranzacții notariale, valabilitatea este determinată de cerințele specifice actului juridic în cauză.

Extrasul de Carte Funciară poate fi eliberat rapid și eficient prin platforma noastră eGhiseul. Oferim acces online la documente autentice direct de la ANCPI, fiecare extras fiind verificabil prin codul unic de verificare care asigură validitatea și autenticitatea acestuia. Toate documentele sunt eliberate în format electronic și includ semnătura digitală oficială, garantând astfel recunoașterea juridică a informațiilor furnizate.

Acceptăm plăți online, prin card bancar oferind un sistem de plată securizat și simplu de utilizat.

Extrasul de Carte Funciară este esențial într-o varietate de tranzacții și proceduri legale, cum ar fi aplicarea pentru credite bancare, obținerea certificatelor de urbanism, procese de succesiune, autorizații de construcție, înregistrarea la ONRC sau în cadrul programului Casa Verde.

Nu este necesar să creați un cont, puteți plasa o comandă direct, introducând datele necesare pe site-ul nostru.

Da, la vânzarea unui imobil este necesar să prezentăm un Extras de Carte Funciară actualizat, care să confirme statutul juridic și tehnical al proprietății.

În cazul unor discrepanțe sau erori în Extrasul de Carte Funciară, este recomandat să contactați imediat autoritatea de cadastru pentru clarificări și corectarea datelor.