Eliberare Certificat de Căsătorie

Bine ai venit la serviciul nostru rapid și simplu de eliberare a certificatului de căsătorie online. Pe eGhiseul.ro, poți obține ușor și eficient certificatul de căsătorie, fără a fi necesar să vizitezi instituțiile locale. Completează formularul disponibil pe site pentru a începe procesul. Indiferent de nevoile tale, fie că e vorba de un certificat nou sau de un duplicat, noi suntem aici să te ajutăm.

Prețul pentru acest serviciu începe de la 1.000 RON + TVA.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Date de Contact - Step 1 of 6
Name

Doriți să obțineți o duplicat a certificatului de căsătorie online?

Ai pierdut certificatul de căsătorie sau ai nevoie de o versiune nouă, recunoscută internațional? eGhiseul.ro te ajută să obții rapid și fără bătăi de cap un duplicat sau un certificat de căsătorie actualizat, chiar și pentru românii care locuiesc în străinătate. Fie că este necesar pentru tranzacții oficiale, rezidență, înscriere în sisteme educaționale sau medicale, noi facilităm întregul proces online.

Specializat în eliberarea certificatelor de căsătorie normale sau multilingve, serviciul nostru online asigură și traducerea, legalizarea sau apostilarea necesară pentru utilizarea documentelor la nivel global. Nu e nevoie să te deplasezi la nicio instituție; totul se face simplu și comod, direct de pe platforma noastră. Transmiterea documentelor se realizează prin e-mail, curier sau personal, iar noi ne ocupăm de restul, livrându-ți certificatul de căsătorie acolo unde ai nevoie de el.

Cu eGhiseul.ro, obținerea certificatului de căsătorie devine o experiență simplă și eficientă. Înțelegem importanța acestui document în viața dumneavoastră și ne dedicăm să asigurăm un serviciu rapid și fără griji. Fie că ești în România sau oriunde în lume, soluțiile noastre digitale sunt proiectate să îți ofere flexibilitate și siguranță. Vom gestiona toate aspectele tehnice și birocratice, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Alege eGhiseul.ro pentru un serviciu de încredere, adaptat nevoilor tale.

Procedură Simplificată pentru Eliberarea Certificatului de Căsătorie

Prin eGhiseul.ro, obținerea certificatului de căsătorie online este acum mai ușoară ca niciodată. Urmărește acești pași simpli pentru a-ți înregistra nașterea sau a solicita un duplicat al certificatului de căsătorie, fără a fi necesar să părăsești confortul casei tale.

01.

Accesați Site-ul Nostru Web

Intră pe eGhiseul.ro și localizează secțiunea pentru eliberarea certificatului de căsătorie.

02.

Completați Formularul Online

Completează cu acuratețe formularul online cu toate informațiile solicitate.

03.

Verificați Informațiile

Asigură-te că toate datele introduse sunt corecte prin revizuirea atentă a informațiilor.

04.

Trimiteți Formularul

Trimiteți formularul prin platforma noastră online pentru a demara procesul.

05.

Transmiteți Documentele Necesare

Dacă este necesar, veți primi instrucțiuni prin e-mail pentru a trimite documentele prin curier.

06.

Procesarea și Livrare

Odată ce am primit formularul și documentele, ne vom ocupa de întregul proces.

Certificat de Naștere

Ce acte sunt necesare pentru eliberarea certificatului de căsătorie?

Pentru a iniția procesele necesare obținerii certificatului de căsătorie în numele dumneavoastră, va trebui să ne furnizați următoarele documente:

 • O copie scanată sau fotografiată a unui document de identitate actualizat – Carte de Identitate sau Pașaport, în cazul rezidenților în afara țării.
 • Documente oficiale care necesită semnătura dumneavoastră pentru a ne autoriza să acționăm în numele dumneavoastră. Aceste documente vor fi trimise prin e-mail pentru a fi imprimate și semnate de către dumneavoastră. Ulterior, va trebui să ne retrimiteți documentele semnate prin intermediul platformei noastre, la pasul 5 din formular.

Căt timp dureaza eliberarea certificatul de căsătorie ?

Procesul de eliberare a certificatului de căsătorie poate varia, durând în general între 15 și 30 de zile, în funcție de oficiul de stare civilă de care aparțineți. Deși este posibil să primiți certificatul în mai puțin de 15 zile, acest termen scurt nu este garantat și depinde de specificul fiecărui caz.

De ce este certificatul de căsătorie considerat cel mai important document?

Certificatul de căsătorie este un document fundamental, care servește ca dovadă oficială a uniunii legale dintre două persoane. În România și în multe alte țări, acesta are mai multe utilizări importante:

 1. Statut Civil: Atestă schimbarea statutului civil de la celibatar/ă la căsătorit/ă, ceea ce este necesar în multe proceduri administrative și legale.
 2. Drepturi de Succesiune: Este esențial în cazul drepturilor de moștenire și succesiune, stabilind legătura legală între soți.
 3. Beneficii Sociale și Fiscale: Poate influența eligibilitatea pentru anumite beneficii sociale, inclusiv impozitarea comună sau deduceri fiscale.
 4. Imigrație: Folosit în procedurile de imigrație pentru a dovedi relația între soți, ceea ce poate fi necesar pentru viză, rezidență sau cetățenie.
 5. Sănătate: Conferă dreptul de a lua decizii medicale în numele soțului/soției în cazul incapacității acestuia/a acesteia.
 6. Înregistrări și Actualizări: Necesar pentru actualizarea documentelor de identitate sau a altor înregistrări oficiale care pot include schimbarea numelui după căsătorie.
 7. Asigurări: Important pentru înregistrarea ca beneficiar în polițele de asigurare de viață și pentru accesarea beneficiilor asociate.
 8. Custodia Copiilor: Poate fi folosit în cazurile legale pentru stabilirea custodiei sau a drepturilor de vizită ale copiilor.
 9. Tranzacții Bancare și Credite: Util în procesul de obținere a creditelor și în tranzacțiile bancare care necesită confirmarea statutului marital.
 10. Afaceri și Contracte: Unele contracte și afaceri pot necesita prezentarea certificatului de căsătorie pentru a valida acordul între soți.

Astfel, certificatul de căsătorie este un document cheie în viața de cuplu și familia modernă, oferind un cadru legal pentru multe aspecte ale vieții de zi cu zi și ale planificării pe termen lung.

 1.  

Accesează serviciile eGhiseul pentru eliberare Certificatul de Căsătorie online

Obținerea certificatului de căsătorie prin eGhiseul.ro este un proces accesibil și ușor de gestionat, indiferent unde te-ai afla, fie în România, fie peste hotare. Evită drumurile la instituții și cozi lungi; apelează la serviciul nostru online pentru a comunica eficient toate datele necesare. Informațiile pot fi transmise direct prin platforma noastră sau prin e-mail, iar noi vom avea grijă ca documentele tale să fie procesate și trimise înapoi prin e-mail sau serviciul de curierat, conform alegerii tale.

Ce Este Certificatul de Căsătorie?

Certificatul de căsătorie este un document oficial emis cuplurilor la momentul oficializării căsătoriei lor. Acesta se bazează pe actul de căsătorie înregistrat la serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor, în cadrul registrului de stare civilă. Certificatul poate fi eliberat și ulterior, la cerere, ori de câte ori există o necesitate.

Documentul are o valabilitate nelimitată, însă trebuie menționat că în unele cazuri, pentru anumite proceduri în străinătate, poate fi solicitat un certificat emis recent (în ultimele 3 sau 6 luni).

Eliberarea certificatului de căsătorie se face prin Serviciul de Stare Civilă al Primăriei în care a fost înregistrată căsătoria.

Ce spun clienți noștri

Lazarus Antoanela
Lazarus Antoanela
2024-05-08
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Recomand cu încredere! Sunt foarte serioși și profesioniști, primit, comunicativi! Mulțumesc!
Stefan Maran
Stefan Maran
2024-04-24
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Am solicitat cazier rutier ,care de obicei îl primești în ultima zi dim cele 5 maxim. L-am primit în cel mult o oră de la depunerea cererii. Foarte prompt! Mulțumesc!!!
pop cristian
pop cristian
2024-04-24
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Am solicitat ajutor in eliberarea unui cazier judiciar si serviciul a fost prompt, comunicarea excelenta si livrarea rapidă! Recomand cu încredere!
Viorel Popescu
Viorel Popescu
2024-04-24
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Foarte prompți, am avut nevoie de un extras de carte funciară, pe care l am primit foarte repede.
Iulia Miklos
Iulia Miklos
2024-04-21
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Sunt foarte multumita de experienta: site usor de folosit, informatii complete, rapiditate, transparenta, servicii cu clientul extraordinare. Am avut nevoie de cazierul tradus in limba engleza, in sistem de urgenta. Traducerea in limba engleza si formatul documentului tradus au fost facute in mod profesional. Tot procesul a durat 2 zile si documentul a fost ulterior acceptat de ambasada Sud Africana fara probleme. Pretul este intradevar cam ridicat, dar atunci cand ai nevoie urgent de un document de genul, merita.

Întrebări Frecvente Despre Certificatul de Căsătorie

Pentru a solicita certificatul de căsătorie online, accesați eGhiseul.ro și completați formularul detaliat. Procesul este intuitiv și vă va ghida prin toți pașii necesari, de la furnizarea informațiilor până la finalizarea cererii.

Oferim două tipuri de servicii:

 • Procesare urgentă (7-10 zile lucrătoare) pentru majoritatea orașelor mari din România.
 • Procesare normală (până la 30 de zile lucrătoare), disponibilă pentru orice localitate.

Timpul de procesare începe din momentul primirii tuturor documentelor necesare. Servicii suplimentare precum apostilarea pot extinde acest interval.

Aveți nevoie de o copie digitală a actelor de identitate ale soților și, dacă este cazul, actul de căsătorie inițial sau alte documente relevante. Aceste documente sunt cruciale pentru verificarea identității și a statutului marital.

Certificatul de căsătorie va fi trimis electronic sau prin curier, în funcție de preferințele dumneavoastrăa. 

Eliberarea certificatului de căsătorie implică un tarif de bază, cu posibilitatea de a adăuga servicii extra, cum ar fi apostilarea, la costuri suplimentare. Aceste taxe sunt detaliate pe site-ul nostru.

Certificatul de căsătorie obținut prin eGhiseul.ro este valabil internațional, dar pentru unele țări poate fi necesară apostilarea sau supralegalizarea.

Da, puteți solicita eliberarea unui duplicat al certificatului de căsătorie chiar dacă vă aflați în străinătate. Procesul se poate realiza online prin intermediul platformei eGhiseul.ro. Va trebui să furnizați documentele necesare digitalizat (de exemplu, copii scanate ale actelor de identitate) și să completați formularul specific pentru duplicat. Odată ce documentele sunt procesate și certificatul de căsătorie este emis, acesta poate fi trimis la adresa dumneavoastră prin servicii de curierat internațional. Este important să rețineți că pot exista taxe suplimentare pentru expedierea internațională.

Dacă observați erori în certificatul primit, contactați imediat serviciul nostru de asistență. Vom corecta erorile și vă vom reemite certificatul în cel mai scurt timp posibil.